Αήττητος ο Αλέξανδρος Κιλκίς αλλά με παράπονα

Συνέχισε με νίκη στο Δροσάτο ο Αλέξανδρος Κιλκίς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣΚιλκίς. Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα γκολ, αποβολή, χαμένο πέναλτι  και εντάσεις στην λήξη , ο Αλέξανδρος πέρασε αλώβητος από την δύσκολη έδρα του Δροσάτου με 0-2 ,χωρίς πάλι να δεχθεί γκολ. 

Αλέξανδρος: Αήττητος αλλά με παράπονα

Το σκορ άνοιξε ο Βαχαρέλης στο 42’ με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από υποδειγματική σέντρα σε αντεπίθεση από τον Καλλόνικο κλείνοντας το ημίχρονο με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο  και στο 58’ ο Αλέξανδρος πέτυχε δεύτερο τέρμα με πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και άψογο τελείωμα από τον Αγαθαγγελίδη.

Στο 64’ του αγώνα και ενώ η μπάλα ήταν εκτός παιδειάς-πλάγιο άουτ- κατά την κρίση του διαιτητή ,ο αρχηγός του Δροσάτου κτύπησε εν ψυχρώ με κεφαλιά στο πρόσωπο του Ντουντούκη με αποτέλεσμα να δει από τον διαιτητή την κόκκινη κάρτα για βίαιη αντιαθλητική συμπεριφορά και εξύβριση  παικτών του Αλέξανδρου κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο. Αφού δόθηκαν οι Α’ Βοήθειες στον παίκτη του Αλέξανδρου και  σταμάτησε η αιμορραγία, με δεμένο κεφάλι επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 68’ ο Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσολακίδη, πέναλτι που  αστόχησε ο Ντουντούκης.

Μελανό σημείο του πολύ ωραίου αγώνα ,το αντιαθλητικό κτύπημα του Στουκογιάννη αλλά και οι βρισιές και προκλήσεις του ίδιου αλλά και κάποιων άλλων παικτών του Δροσάτου μετά την λήξη του αγώνα. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν ο παρατηρητής του αγώνα εφάρμοζε τις υποχρεώσεις του ως παρατηρητής και όχι σαν θεατής του αγώνα. Δεν υποχρέωσε ως όφειλε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο αποβληθείς παίκτης του Δροσάτου, με αποτέλεσμα τα λυπηρά γεγονότα στην λήξη του αγώνα. Επί πλέον δεν ανέφερε στην έκθεση του τίποτα για αυτά που συνέβησαν  στην λήξη του παιχνιδιού ως όφειλε, εάν πραγματικά ερχόταν στο γήπεδο για να κάνει την δουλειά του.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς λυπάται  πολύ για τα παραπάνω γεγονότα και για μια ομάδα την οποία αντιμετώπισε  τα προηγούμενα χρόνια με νεαρούς και ικανούς παίκτες με ήθος και αξιοπρέπεια, πράγμα που φέτος  έχει εκπλήξει αρνητικά.Για  τον παρατηρητή του αγώνα κ.Κιουρτσίδη Ιωάννη λυπούμαστε πολύ διότι για μία ακόμη φορά ήταν κατώτερος των περιστάσεων . Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει το διαιτητικό τρίο για την άψογη διαιτησία τους στο παιχνίδι.

Ήττα για τις Ελπίδες

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τον Β γύρο του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς η νεανική ομάδα του Αλέξανδρου, Ελπίδες Κιλκίς ,από την Προοδευτική Σταυροχωρίου με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 5’ με χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή και με την βοήθεια του δυνατού ανέμου που επικρατούσε άνοιξαν το σκορ.

Η ομάδα των Ελπίδων στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές πίεσε σε όλο το γήπεδο δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το τέρμα. Οι καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα για την ομάδα μας  ήταν στο 83’ με τον Κεσίδη σε πλασέ από το ύψος του πέναλτι και του Μακάριου με σουτ έξω από την περιοχή στο 87’ όπου και τα δυο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 14/01/17 στην Ν.Σάντα με τον τοπικό Ποντιακό. Σύνθεση : Ορφανίδης, Μπούνσδρα, Μαργαριτόπουλος, Καλαιτζής, Νικολαΐδης, Μαχμουτάι (63’ Μακάριος), Μπαλάσκας, Τζιάνας (57’ Τσακιρίδης), Ζαφειρόπουλος ( 68’ Κουρουζίδης), Αλεξανδρίδης, Κεσίδης.

Ξανά στις νίκες το ΠΑΙΔΙΚΟ

Μετά την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας , το Παιδικό τμήμα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς επέστρεψε στις νίκες , αυτή την φορά με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ατέρμων. Επιβλήθηκε σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες με σκορ 3-2 έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Κων/νο Βαφειάδη.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Ατερμων αιφνιδίασαν καθώς προηγήθηκαν με 0-1 στο 3´ και έβαλαν δύσκολα στον Αλέξανδρο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου , πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν υπ τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ αλλα με φλύαρες τελικές προσπάθειες. Σε μια από αυτές όμως ήρθε το 1-1με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρεμπετσιώτη στο 27’.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο 38’ ο Ζάλτος έκανε με κοντινό πλασέ και μετά από ατομική προσπάθεια το 2-1. Το παιχνίδι δεν φαινόταν να αλλάζει καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι από το Κιλκίς είχαν τον έλεγχο , αλλα στο 66’ ο Ατέρμων πήρε πέναλτι και έκανε το 2-2. Όλα έδειξαν ότι το ματς θα λήξη ισόπαλο αφού έμεναν 3’. Ο Κατσάρας όμως είχε διαφορετική άποψη. Στην αμέσως επόμενη επίθεση διαρκείας και πίεση με ατομική ενέργεια κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος του πέναλτι και έκανε το τελικό 3-2 στο 69’.

Με αυτό το τρίποντο οι Ελπίδες Κιλκίς , ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του Αλεξάνδρου Κιλκίς τελείωσαν τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 13/01/18 στα Διαβατά με την ΑΠ Foul Training.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Βαφειάδης , Ζιούτας, Περπερίδης (55’ Φρεγγίδης), Παρτσαλίδης, Ρεμπετσιώτης , Τουτσίδης, Σοφής ( 13’ Μανής), Ζάλτος, Κατσάρας , Σπασόπουλος (36’ Μπατσέλι ).

Δελτία τύπου από Αλέξανδρο

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.