Δημοσιογράφος του IFWTWA από ΗΠΑ σto Κιλκίς

Δημοσιογράφος από ΗΠΑ σε Κιλκίς

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πραγματοποίησε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Marc d’ Entremont, μέλος του ΔΣ του IFWTWA (International Food, Wine and Travel Writers Association) και μπλόκερ σε HELLENIC LIFESTYLETRAVEL WITH PEN AND PALATEHELLENIC NEWS OF AMERICALUXEBEAT MAGAZINEFW MAGAZINE.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ταξιδιού εξοικείωσης στην Ελλάδα, στις 4 – 6 Σεπτεμβρίου. Κατά την τριήμερη παραμονή του στην περιοχή μας, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα συμμαχικά κοιμητήρια Δοϊράνης-Πολυκάστρου, την Ειδομένη, το Σπήλαιο Κιλκίς, την εικαστική έκθεση στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη, τους Καταρράκτες του Σκρα, τα πολεμικά μουσεία Σκρα-Ηρώων και τρία οινοποιεία της Γουμένισσας, συνοδευόμενος από την περιφερειακή σύμβουλο, υπεύθυνη σε θέματα Τουρισμού-Πολιτισμού, Μιχαλίας Καραμισάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΠΕ Κιλκίς.

Ο κ.Marc dEntremont δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ενδοχώρα, την σημασία της περιοχής για τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο αλλά και το πρόσφατο προσφυγικό δράμα, καθώς και από τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά της Παιονίας.

Η Π.Ε Κιλκίς ευχαριστεί τα Ξενοδοχεία «Ευρυδίκη» στο Κιλκίς και «Δημοσθένης» στη Γουμένισσα για την φιλοξενία του δημοσιογράφου, καθώς και τα οινοποιεία Αϊδαρίνη, Τάτση και Χατζηβαρύτη για την παρουσίαση και γευσιγνωσία των εξαιρετικών κρασιών τους.

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 14/02/2018, 14:16 από StefWebTv
youtube-id-lgo9o0x075q Κτήμα ευχών Κιλκίς | Κοπή πίτας & Γιορτή ποδοσφαίρου Κτήμα ευχών Κιλκίς | Κοπή πίτας & Γιορτή ποδοσφαίρου Ένωσης Ποδοσφαιρικών...
Αναρτήθηκε στις 14/02/2018, 13:30 από StefWebTv
youtube-id-vvlm15jd-gq Κτήμα ευχών Κιλκίς | Κοπή πίτας & Γιορτή ποδοσφαίρου Κτήμα ευχών Κιλκίς | Κοπή πίτας & Γιορτή ποδοσφαίρου Ένωσης Ποδοσφαιρικών...
Αναρτήθηκε στις 02/02/2018, 15:14 από StefWebTv
youtube-id-lnceggbxlz4 ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ - Ελένη Τσαριδου ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ - Ελένη Τσαριδου
Αναρτήθηκε στις 02/02/2018, 12:11 από StefWebTv
youtube-id-xq1qwl3d0vw test test
Αναρτήθηκε στις 02/02/2018, 09:39 από StefWebTv
youtube-id-x2qbkjq6qwa test test
Αναρτήθηκε στις 15/01/2018, 11:56 από kilkis
sto-anfilnt-ta-vlemata-tis-kyriakisΜια Κυριακή μ' ένα σπουδαίο ντέρμπι, αλλά χωρίς το γνωστό "κυρίως πιάτο" θα είναι αυτή. Το ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στους δυο "παλιόφιλους" από...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.