ΓΑΣ Κιλκίς: Αισθητή η παρουσία του στο Πανελλήνιο Εφήβων – Νεανίδων
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Kilkis24
- Δημιουργηθηκε στις 11 Ιουλίου 2017
- Επισκέψεις: 1048
Πολύ καλή ήταν εμφάνιση των αθλητών και των αθλητριών της ομάδας Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων, που έγινε το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου στο ΔΑΚ Κατερίνης και στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από οκτακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από εκατόν σαράντα σωματεία από όλη την χώρα.
Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 τω Εφήβων που αγωνίστηκε με τους Ανέστη Νάνο, Γιάννη Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Παναγιώτη Αρβανιτίδη , κατέλαβε την 7η θέση στην τελική κατάταξη με επίδοση 44»21
Η αθλήτρια των ρίψεων Σωτηρία Καζαντζίδου με βολή 35,86 μ και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση πήρε την 7η θέση στον στον τελικό του αγωνίσματος , ενώ πολύ αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και η κορασίδα Ελένη Φωτιάδου που κατέκτησε την 8η θέση στα 10.000 μ βάδην με χρόνο 56’34»14 , επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε ακόμη η σκυταλοδρομία 4Χ400 μ των εφήβων με τους Δημήτρη Καραμανίδη, Ανέστη Νάνο , Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Νίκο Καπέτη Χαραλαμπίδης με επίδοση 3’41»14 κατέλαβαν την 19η στον τελικό του αγωνίσματος πραγματοποιώντας ωστόσο την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.