«Ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα» (ηχητικό)

«Ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα» (ηχητικό)
Ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας, Γιάννης Πιλαλίδης, μίλησε στην εκπομπή «Inside Handball», του Inside KAP web Radio, για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους της νέας σεζόν και για το τι περιμένει από το νέο πρωτάθλημα.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στον Αλέξανδρο Πιπεριά:


Για το πώς έχει κυλήσει η προετοιμασία μέχρι τώρα: «Η ομάδα διανύει την έκτη εβδομάδα προετοιμασίας, είμαι γενικότερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου, έχουν δείξει σοβαρότητα και συνέπεια σε αυτό κάνουν και παρά το νεαρό της ηλικίας αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις πολύ ώριμα και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουν».

Για τους στόχους της νέας περιόδου: «Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος, αλλά μια διαβάθμιση στόχων. Αυτό οφείλεται στο ότι για τη φετινή Α1 δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα αυτή τη στιγμή σε ότι αφορά τη δυναμικότητα των ομάδων. Αν εξαιρέσουμε τις δύο πρώτες ομάδες (Διομήδη και ΑΕΚ), ο ΠΑΟΚ είναι σε μια δεύτερη σειρά και οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουμε πολύ μικρές διαφορές και δεν θα υπάρχουν συγκεκριμένες ισορροπίες όσον αφορά τα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές για τις θέσεις του υποβιβασμού και τις ομάδες που θα πλασαριστούν κοντά στην τετράδα, θα έχει ενδιαφέρον και θα είναι αρκετά δύσκολο». 

Για τα οικονομικά: «Το οικονομικό πρόβλημα πλέον είναι γνωστό σε όλους , όλοι το γνωρίζουμε αυτό το πρόβλημα, δουλεύουμε χωρίς να το υπολογίζουμε εν μέρει. Δεν θα υπάρχουν φέτος θεωρώ απώλειες από ομάδες, οι περισσότερες άλλωστε κάνουν σταθερά βήματα στις κινήσεις τους. Ποιοτικά δεν θα είναι ενισχυμένα τα ρόστερ αλλά το κομμάτι της ανταγωνιστικότητας θα είναι μεγάλο». 

Για το αν είναι λύση ή ανάγκη οι ακαδημίες: «Θα ήταν λάθος να ασχοληθούμε με την ανάπτυξη λόγω ανάγκης. Σίγουρα οι οικονομικές συγκυρίες κάνουν εν μέρει καλό στις ομάδες αφού βλέπουν πιο σοβαρά το να ανεβάσουν το αναπτυξιακό κομμάτι τους ποιοτικά. Η ανάπτυξη είναι η προτεραιότητα που πρέπει να έχουμε γιατί είναι το μέλλον του αθλήματος.

Κατά μεγάλο βαθμό και από μεριά ομοσπονδίας γίνεται μια καλή και σοβαρή δουλειά στο θέμα της ανάπτυξης με επικεφαλής τον κύριο Ιατρούδη.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία και με στόχο το να διαδώσουμε το χάντμπολ με το στριτ χάντμπολ και στα σχολεία, έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά να διευρύνουμε τη βάση των ομάδων, γιατί μέσα από την ποσότητα θεωρώ ότι θα βρεθεί και η ποιότητα.

Στις μικρές ηλικίες στην Ελλάδα το είχαμε συνδυάσει να τις δίνουμε σε αθλητές για να αυξάνουν και το εισόδημα τους, κάτι το οποίο είναι δύσκολο να συνδυαστεί.

Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν συνειδητοποιημένοι προπονητές, το οικονομικό δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι σαν το χρηματιστήριο αν δεν μπορούμε να επενδύσουμε δεν θα μπορέσουμε να αγοράσουμε στο μέλλον».

Πηγή

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.