Ένας αγώνας, ένα πρωτάθλημα!

Το βράδυ της Κυριακής, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζουμε αν έχουμε πρωταθλητή. Υπάρχει -επίσης- μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζουμε αν το φετινό πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα μέχρι να τελειώσει!

paok aek

Την Κυριακή το απόγευμα, κάπου στην Τούμπα της Θεσσαλονικής, ένα ολόκληρο πρωτάθλημα βγαίνει στη σέντρα. Και την Δευτέρα θα συζητάμε πως η υπόθεση "τίτλος" τελείωσε ή άρχισε από την αρχή.

Όλα αυτά, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι" με τις αποφάσεις των δικαστηρίων για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Όμως το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι της φετινής χρονιάς θα παιχτεί το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο της Τούμπας. 

Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες από τότε που άπαντες χαρακτήριζαν τον ΠΑΟΚ ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο φέτος. Πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι το διαφορετικό.

Διάβασε τη συνέχεια για τους δυο μεγάλους αντιπάλους του φετινού πρωταθλήματος και δες τις αποδόσεις νίκης το ντέρμπι!

Ο "δικέφαλος του βορρά" είχε τα πάντα με το μέρος του. Είχε το καλύτερο ρόστερ, είχε διώξει το "κόμπλεξ" του εκτός έδρας αγώνα, είχε την αντιμετώπιση της μεγάλης ομάδας. Ο Σαββίδης και οι "συν αυτώ" μόχθησαν πολύ γι' αυτό. Ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας πλήρωσε πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια για να γίνει ο ΠΑΟΚ, ο "ένας πόλος". 

Ο Λουτσέσκου είχε βρει τον τρόπο να κάνει την ομάδα του να κερδίζει και αυτό να της γίνεται συνήθεια. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι καν θέμα "καλής ομάδας". Το να κερδίζεις είναι και θέμα συνήθειας. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια που έπαιρνε τον τίτλο, κέρδιζε όχι γιατί ήταν καλύτερος από τον εκάστοτε αντίπαλο, αλλά γιατί ήταν στο DNA του οργανισμού, η νίκη. Άλλωστε όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ έχει -ίσως- το καλύτερο ρόστερ στη χώρα. Κι όταν στην εξίσωση άρχισαν να μπαίνουν παίκτες που το καλοκαίρι δεν τους υπολόγιζαν τόσο πολύ, όπως ο Πέλκας και ο Πασχαλάκης, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα. Ο ΠΑΟΚ έγινε "μόνιμος κάτοικος" κορυφής κι άπαντες άρχισαν να κάνουν υπολογισμούς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή.

Κι όλα ανατράπηκαν το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου, όταν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν άρχισε ποτέ κι οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να τρέχουν στα δικαστήρια μήπως και πάρουν πίσω τους 6 ουσιαστικά πόντους που έχασαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε κι ο Αστέρας να τους "γκρεμίσει" με το 3-2 της Τρίπολης.

Η ΑΕΚ του Χιμένεθ αποδείχτηκε ο ορισμός της "σταθερότητας". Μοναδική "γκέλα του τελευταίου μήνα το 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Κι αν μπορεί να θεωρηθεί γκέλα αυτό. Τα υπόλοιπα ήταν νικηφόρα αποτελέσματα που την έφεραν στο σημερινό +5 (ή +2) της κορυφής. Είναι αυτά που την έκαναν, παρά το γεγονός πως ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Έναν τίτλο που θα κριθεί στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο θα είναι και άδειο. Έναν τίτλο που θα κριθεί ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που το καλοκαίρι σήκωναν παρέα το "λάβαρο της εξυγίανσης". Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης, αποφάσισαν μαζί να σταθούν απέναντι στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και να που έφτασε η ώρα, ένας από τους δυο να "δικαιωθεί" με τον τίτλο του πρωταθλητής Ελλάδος για το 2017-2018!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Σαββίδης και Μαρινάκης. Ένας από τους δυο θα φύγει χαμογελαστός το βράδυ της Κυριακής από το γήπεδο της Τούμπας. Ποιος θα είναι αυτός; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 

Πηγή

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.