Σχολικοί αγώνες “Αθλο ΠΑΙΔΕIAΣ” Κιλκίς

podosfairo 1044

Με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Δημοτικών Σχολείων του Νομού Κιλκίς στα ομαδικά αθλήματα Πετοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου μαθητών και μαθητριών, και της Αντιπτέρισης στα ατομικά.

Τον προγραμματισμό των αναμετρήσεων των σχολικών ομάδων είχε η Ο.Ε.Σ.Α του Νομού μας και σε συνεργασία με τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας, οι οποίοι μας παραχώρησαν τα Δημοτικό Στάδια και Κλειστά Γυμναστήρια της Αξιούπολης, του Πολυκάστρου και του Κιλκίς, για την πραγματοποίηση των σημαντικών σχολικών αθλητικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα:

Στην Αντιπτέριση, που έλαβε χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, την Τετάρτη 10 Απριλίου, συμμετείχαν 40 μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της πόλης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ) και την πολύτιμη συνδρομή, ως κριτή των αγώνων, του Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής Νικολάου Τσιλικίδη. Συγκινητική ήταν και η αγωνιστική παρουσία των μαθητών και μαθητριών του Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς.

Οι σχολικοί αγώνες Πετοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου διεξήχθησαν χωριστά για κάθε Δήμο του νομού Κιλκίς, υπό μορφή τουρνουά στις 22-23 Απριλίου και 28-29 Μαΐου αντίστοιχα.

Στην Πετοσφαίριση των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς συμμετείχαν δέκα ομάδες κοριτσιών από οκτώ σχολεία και πέντε ομάδες αγοριών από πέντε σχολεία χωρισμένες σε δύο ομίλους. Οι ομάδες αυτές αναμετρήθηκαν σε δεκατέσσερις συναντήσεις. 

Στην Παιονία συμμετείχαν έντεκα ομάδες κοριτσιών από εννέα σχολεία και δέκα ομάδες αγοριών από εννέα σχολεία χωρισμένες σε δύο ομίλους. Οι ομάδες αυτές αναμετρήθηκαν σε δεκατέσσερις συναντήσεις.

Το Ποδόσφαιρο των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς διεξήχθη Εγκαταστάσεις Ακαδημίας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Κιλκίς - FOOTBALL CLUB KILKIS, που ευγενικά μας παραχωρήθηκαν ύστερα από σχετικό αίτημα της Ομάδας Φυσικής Αγωγής του Νομού, και ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες κ. Θεόδωρο Ντουντούκη και κ. Μιχάλη Αναστασιάδη για την άμεση ανταπόκρισή τους με σκοπό την πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής σχολικής αθλητικής εκδήλωσης. Συμμετείχαν δέκα (10) ομάδες αγοριών από δέκα (10) σχολεία δηλαδή συνολικά 120 και πλέον μαθητές. Οι ομάδες αυτές αναμετρήθηκαν σε δέκα (10) συναντήσεις.

Στην Παιονία συμμετείχαν επτά ομάδες αγοριών από επτά σχολεία και τρεις μικτές ομάδες από τρία σχολεία, δηλαδή συνολικά 120 και πλέον μαθητές και μαθήτριες. Οι ομάδες αυτές αναμετρήθηκαν σε δέκα συναντήσεις.

Οι αγώνες είχαν χαρακτήρα γιορτής. Κυρίαρχος στόχος δεν ήταν η ανάδειξη πρωταθλητή, αλλά η συμμετοχή των παιδιών σε δύο τουλάχιστον αγώνες με στόχο να γευτούν τη χαρά του παιχνιδιού. Σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των ομάδων απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

Ο Δ/ντης της Β/θμιας Εκπ/σης Ν.Κιλκίς Γεώργιος Κωνσταντινίδης, o Δ/ντης της A/θμιας Εκπ/σης Ν.Κιλκίς Κωνσταντίνος Ραμπίδης και η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Νομού Κιλκίς Μαρία Συμεωνίδου ευχαριστούν τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για το ενδιαφέρον και το μεράκι που επέδειξαν συμμετέχοντας μαζικά στις σημαντικές αυτές αθλητικές εκδηλώσεις της χρονιάς, κατανοώντας την υψηλή παιδαγωγική λειτουργία που επιτελούν οι σχολικοί αγώνες, ειδικά στις μέρες μας που το υγιές αθλητικό πνεύμα και τα υψηλά ιδεώδη στους αθλητικούς χώρους περνούν μεγάλη κρίση.

Συγχαίρουν επίσης όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και φιλάθλους για το ήθος και την άριστη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων.

Πηγή

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 22/09/2020, 20:46 από StefWebTv
youtube-id-9dghsbw0tdi Video - Montage: StefWebTv | Στίχοι Μαρία Αθανασιάδου - Ποικιλίδου - Video - Montage: StefWebTv | Στίχοι Μαρία Αθανασιάδου -...
Αναρτήθηκε στις 03/08/2020, 23:41 από StefWebTv
youtube-id-sctmmfk8jfe ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ - Αρχαιολογικός χώρος ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ - Αρχαιολογικός χώρος Παλατιανού Κιλκίς - Ζωντανή...
Αναρτήθηκε στις 30/07/2020, 20:21 από StefWebTv
youtube-id-njxmfw13h1c ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ - Αρχαιολογικός χώρος ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ - Αρχαιολογικός χώρος Παλατιανού Κιλκίς - Ζωντανή...
Αναρτήθηκε στις 29/07/2020, 17:52 από StefWebTv
youtube-id-vavculrzrlg 11-7-2020 Summer Villa Kilkis - Ο Γιάννης Γρόσης ανεβάζει στην πίστα 11-7-2020 Summer Villa Kilkis - Ο Γιάννης Γρόσης ανεβάζει...
Αναρτήθηκε στις 25/05/2020, 19:09 από StefWebTv
youtube-id-ouamidkccga
Αναρτήθηκε στις 23/05/2020, 22:21 από StefWebTv
youtube-id-b2sdt59jfeu Τραγούδι Γιάννης Τσιτιρίδης - Λύρα Θωμάς Μπαϊραχτάρης Τραγούδι Γιάννης Τσιτιρίδης - Λύρα Θωμάς Μπαϊραχτάρης - Κλαρίνο Γιώργος...
Αναρτήθηκε στις 23/05/2020, 14:15 από StefWebTv
youtube-id-gemcns500ro Τραγούδι Γιάννης Τσιτιρίδης - Λύρα Θωμάς Μπαϊραχτάρης Τραγούδι Γιάννης Τσιτιρίδης - Λύρα Θωμάς Μπαϊραχτάρης - Κλαρίνο Γιώργος...
Αναρτήθηκε στις 27/04/2020, 21:03 από StefWebTv
youtube-id-wpsxpiurmoa Συνεντεύξεις τελικού Παϊκου Γουμένισσας - Δόξας Χέρου Συνεντεύξεις τελικού Παϊκου Γουμένισσας - Δόξας Χέρου | Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.