Ο Σούλης Καζαντζίδης για τα νέα μέτρα του «πολυνομοσχεδίου»

kazantzidis_soulis-001

Απ` τον πολιτευτή Κιλκίς της ΝΔ, Αναστάσιο Καζαντζίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τη ψήφιση του «πολυνομοσχεδίου» την περασμένη Κυριακή:

«Το κύκνειο άσμα της Ελλάδας είχαμε το βράδυ της Κυριακής όταν 153 δήθεν αριστεροί και μια παρέα πολιτικά ερμαφρόδιτων ακροδεξιοαριστερών με την ψήφο τους (Verbavolant, scriptamanent τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν) έδωσαν γη και ύδωρ στους ξένους εντολείς τους.

Χωρίς ίχνος εθνικής ευαισθησίας παρέδωσαν τα ΄΄ασημικά΄΄ αυτού του κράτους επισημοποιώντας με την τοποθέτηση τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ότι δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο η παραμονή τους στην κυβερνητική καρέκλα τους για όσο ακόμη ο ελληνικός λαός θα τους ανέχεται.

Με την υπερψήφιση του γνωστού υπερταμείου η πιο επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση αριστεροακροδεξιάς απόληξης που σήμερα αποτελεί μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία ουσιαστικώς κατέθεσε τα κλειδιά της Πατρίδας μας στο εξωτερικό χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Με μόνο αντάλλαγμα να συνεχίσει να πράττει πράγματα επιζήμια και προς όφελος της μικρής παρέας που κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου και η οποία περί άλλων τυρβάζει καθώς είναι ορατή η κοροϊδία που επιθυμούν ο κ. Τσίπρας και το πολιτικό δεκανίκι του κ. Καμμένος(που γύρισε από τον πόλεμο) σήμερα αμέσως μετά την οριστική παράδοση της Ελλάδας (για έναν αιώνα παρά ένα έτος για 99 χρόνια) έχουν το θράσος να διατείνονται ότι όλα πάνε καλά.

vouli2-001

Η λυσσαλέα αυτή πολιτική επικοινωνιακή καταιγίδα που επιχειρούν με τα λεγόμενα τους ότι με την ψήφιση του νομοσχεδίου φωτιά των 7.700 σελίδων η χώρα μπήκε οριστικά στον δρόμο της σωτηρίας αποτελεί μνημείο ασέβειας προς τους Ελληνες οι οποίοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον ως που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία.

Βαπτίζοντας το κρέας ψάρι και προσπαθώντας να υποτιμήσει τη νοημοσύνη όλων μας ο αδύναμος και πολιτικά ψεύτης Ελληνας πρωθυπουργός (λάτρης της Βενεζουέλας σύμφωνα με τα λεγόμενα του αποτελεί το μοντέλο κράτους κατά τον ίδιο) επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο με τις γελοίες δικαιολογίες του.

Ο κ. Τσίπρας δεν ήταν αυτός που μιλούσε για οριστική διαγραφή του χρέους, δεν έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια (έφερε δύο σε λιγότερο από δύο χρόνια διακυβέρνησης), δεν υποσχόταν τα πάντα στους πάντες;

Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τον νομό Κιλκίς έναν απέραντο χώρο προσφύγων-μεταναστών;

Ολα αυτά και άλλα πολλά (ευτυχώς εμείς δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου όπως ο ίδιος και ο κυβερνητικός εταίρος του) οι Ελληνίδες και οι Ελληνες τα γνωρίζουν και το μόνο που επιζητούν είναι αυτή την ώρα να απαλλαγούν από την αστεία αυτή παρέα που κρατά στα χέρια της τις τύχες της Ελλάδας, το ταχύτερο δυνατόν.

Μόνο έτσι η Ελλάδα θα μπει και πάλι σε συνθήκες κανονικότητας ως ισότιμης κρατικής οντότητας στο παγκόσμιο στερέωμα.

Κύριοι της πιο ενδοτικής κυβέρνησης που γνώρισε η Πατρίδα μας καταλάβετε ότι είσθε το πρόβλημα.

Εχετε μείνει χωρίς φύλο συκής, ξεγυμνώνοντας την πολιτική ανυπαρξία σας και την βουλιμία σας για εξουσία, ψηφίζοντας μέτρα που καμία άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε ποτέ να διανοηθεί. Εκχωρείτε τη χώρα!

Αυτή είναι η Αριστερά και οι πολιτικάντηδες και λαϊκιστές συνεταίροι τους, τώρα πια κανένας πολίτης δεν μπορεί να πει ότι δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει την επικινδυνότητα αυτών των ανθρώπων, που το συντομότερο δυνατό πρέπει να φύγουν…».

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.