Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

alexandros-andres

Σε κανονικούς ρυθμούς η Ανδρική Ομάδα

Η πρόσφατη κατάκτηση του Πρωταθλήματος δεν έφερε χαλάρωση και καθησυχασμό στις τάξεις της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου. Η ομάδα που κατάφερε να προετοιμάσει και να προωθήσει αρκετούς παίκτες σε μεγάλες ΠΑΕ συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες του νομού και όχι μόνο.

Έτσι μετά το φιλικό στον ΠΑΟΝΕ όπου η ομάδα με πολλές ελλείψεις ηττήθηκε με 1-0 ακολούθησε το ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Π. Αγιονέρι.

Την Κυριακή 24 Απριλίου ο Αλέξανδρος αντιμετώπισε την Ομάδα Νέων της ΑΕ Ευόσμου. Ο αγώνας διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων και είχε ποιότητα , πολύ γρήγορο ρυθμό και ευχαρίστησε με το θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες. Το τελικό 6-2 υπέρ της ομάδας μας αντικατοπτρίζει την καλύτερη απόδοση των παικτών μας απέναντι σε έναν αντίπαλο με οργανωμένο και πειθαρχημένο σύνολο.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα φιλικά τεστ για την ομάδα μας αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Μεγάλο το ταλέντο από τους παίδες 

Ταλέντο, πειθαρχία και οργάνωση είναι τα στοιχεία που ο συνδυασμός τους έχουν φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και για την Ομάδα Παίδων του Αλέξανδρου Κιλκίς. Οι Παίδες σε κάθε τους αναμέτρηση εμφανίζουν ένα πειθαρχημένο σύνολο με επάρκεια σε όλες τις γραμμές και αποδίδουν ένα υψηλό ποιοτικά ποδόσφαιρο.

Στην τελευταία τους εμφάνιση πέτυχαν μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕ Ευόσμου με το ευρύ 8-1 στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα, ενώ είχε προηγηθεί το επίσης νικηφόρο με 1-0 παιχνίδι με τον πολύ νεανικό και ταλαντούχο ΑΟΚ Πολυκάστρου, την Β’ ομάδα της ΑΕ Πολύκάστρου.

Πρόσφατα αντιμετώπισαν σε φιλικές συναντήσεις τις ομάδες του Γαλλικού και αυτήν του Πεδινού με σκορ 2-2 και 4-4 αντίστοιχα, αποτελέσματα που κρίνονται θετικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δυο παραπάνω ομάδες αποτελούν το δίδυμο των φιναλίστ στα μπαράζ ανόδου για την ανώτερη τοπική κατηγορία.

Οι προπονήσεις των Παίδων συνεχίζονται κανονικά και μέσα στις γιορτές του Πάσχα , με σκοπό την καλύτερη δυνατή απόδοση στο μεγάλο τουρνουά που οι ιθύνοντες του Ατέρμονα έχουν προετοιμάσει και οργανώσει με έναρξη την Πέμπτη του Πάσχα.

alexandros

Σε Πηγάδια και Κομοτηνή

Άλλη μια επίσκεψη σε Πηγάδια Ξάνθης και Κομοτηνή έχει προγραμματίσει η Ακαδημία για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαίου.

Είχε προηγηθεί η εκδρομή και τα φιλικά με Πανθρακικό και Σκόντα Ξάνθης στις 9 και 10 Απριλίου για τα τμήματα ΡΕΑΛ και ΙΝΤΕΡ όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου, εκτός από τα νικηφόρα αποτελέσματα και τις άριστες εμφανίσεις τους, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες σε ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο.

Το Σάββατο 14/5 τα τμήματα »Μαρσέιγ»και »Μπάγερν» από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα, »Μπόκα» και »Ατλέτικο» από τους τζούνιορ καθώς και οι Προπαίδες 2004 »Άγιαξ» θα μεταβούν στα Πηγάδια της Ξάνθης όπου θα αναμετρηθούν με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης και αφού γευματίσουν στο Le Chalet της Ξάνθης, θα αναχωρήσουν για την Κομοτηνή όπου την επομένη στις 15/5 θα αγωνιστούν στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑνθρακικός με τα αντίστοιχα τμήματα της ακριτικής ΠΑΕ.

Σε τουρνουά με ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ

Σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά θα δώσει το παρών του ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Αυτή τη φορά οικοδεσπότης θα είναι το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων και συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα είναι και τα τμήματα μεγάλων ΠΑΕ όπως αυτά του ΠΑΟΚ, του Αρη και του Ηρακλή.

Οι αγώνες ξεκινούν την Πέμπτη του Πάσχα (5/5) και τελειώνουν με τους τελικούς την Κυριακή του Θωμά (8/5).

Συγκεκριμένα οι Τζούνιορ ΡΕΑΛ του Κώστα Ντουντούκη θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή Έδεσσας και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Στον άλλο Όμιλο συμμετέχουν ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Άρσεναλ (Tigers) Ιωαννίνων, ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Barcelona FA.

Οι προτζούνιορ ΙΝΤΕΡ του Μιχάλη Αναστασιάδη θα αγωνιστούν με τον Ηρακλή Έδεσσας, τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και τον Δρυμό, ενώ στον άλλο όμιλο συμμετέχουν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Εθνικός Μετεώρων , η Barcelona και η ΑΠΕΛ.

Οι Προπαίδες ΑΓΙΑΞ με προπονητή τον Μιχάλη Αναστασιάδη θα αναμετρηθούν στους αγώνες κατάταξης διαδοχικά με τους Tigers, την Barcelona και τον Ηρακλή Έδεσσας, ενώ με τους χιαστί αγώνες θα παίξουν με έναν εκ των ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ορέστη Ορεστιάδας και Εθνικό Μετεώρων.

Τέλος, το τέταρτο τμήμα θα είναι αυτό των ΠΑΙΔΩΝ με προπονητή τον Ηλία Ξανθόπουλο , το οποίο θα αγωνιστεί με τον Ελευθεριακό, τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και την Ακαδημία του Καλιφούλη. Στον άλλο όμιλο θα συμμετέχουν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Ορέστης Ορεστιάδας, οι Κανονιέρηδες και η ΑΠΕΛ.

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.